Remi u Lvivu

BiH izvukla bod u Ukrajini, i dalje drži sudbinu u svojim rukama

Golom Anela Ahmedhodžića u 77. minuti BiH se spasila poraza u Lvivu i odigrala 1:1 u Ukrajini, što je rezultat koji joj povećava šanse za dodatne kvalifikacije.
Sport / Nogomet | 12. 10. 2021. u 22:23 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Bosne i Hercegovine s puta na istok vraća se s četiri boda, koja joj bitno povećavaju šanse da će izboriti drugo mjesto u skupini i dodatne kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

BiH je odigrala 1:1 s Ukrajinom u odličnoj utakmici u Lvivu u kojoj su pala dva gola, ali obje ekipe propustile su veliki broj šansi. 

Ukrajinci su došli u vodstvo preko Yarmolenka pogotkom u 15. minuti, no nakon što su velike prilike za BiH propustili Kolašinac i Prevljak, Anel Ahmedhodžić je iskoristio asistenciju Stevanovića za 1:1 što se pokazao konačnim rezultatom. 

Situaciju u ovoj skupini D zakomplicirala je pobjeda Finske nad Kazahstanom (2:0), pa sad i Finci imaju realne izglede za drugo mjesto i dodatne kvalifikacije. Ipak, odluka će vjerojatnopasti u studenom i to u Zenici.

Bosna i Hercegovina prvo 13. studenog dočekuje Finsku, a onda tri dana kasnije i Ukrajinu. S dvije pobjede vjerojatno bi bila sigurna druga, a time bi, opet vjerojatno, išla u dodatne kvalifikacije.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close