2:2

BiH izvukla bod u Finskoj u debiju Peteva

U prvoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru Bosna i Hercegovina odigrala je 2:2 u Finskoj, u prvoj utakmici pod vodstvom novog izbornika Ivajla Peteva.
Sport / Nogomet | 24. 03. 2021. u 22:28 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Bosne i Hercegovine otvorila je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru remijem 2:2 protiv Finske. Protiv vrlo dobro poznatog protivnika, s kojim je BiH igrala u kvalifikacijama za Euro, BiH je gubila do pet minuta prije kraja kada je pogodio Miroslav Stevanović.

Inače, gosti su poveli u 55. minuti preko Miralema Pjanića. Bio je to jedanaesterac koji je Joronen prvo obranio, no Pjanić je odbijenu loptu pospremio u mrežu. 

Foto:UEFA / Krunić i Kamara u duelu

Veselje je trajalo samo tri minute. Najbolji finski strijelac Teemu Pukki prvo je izjednačio, a onda je u 77. pogodio za 2:1. Ipak, pet minuta prije kraja Edin Džeko spustio je loptu Stevanoviću koji je pogodio za konačnih 2:2.

Tako je novi izbornik BiH Ivajlo Petev startao neriješenim rezultatom u ovim kvalifikacijama, a u sljedećoj kvalifikacijskoj utakmici imat će još teži posao jer mu u goste stiže Francuska.

Kopirati
Drag cursor here to close