Paljba ...

Slišković: Ima li ijedan sudac da nije iz Sarajeva?

"Nama u Kaknju sudi sudac iz Sarajeva, nama ovdje sudi sudac iz Sarajeva, odemo u Široki sudi nam sudac iz Sarajeva, pa ima li neki peti - iz Donjih Kukuruzovića da sudi?", emotivan je bio Baka.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2019. u 19:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Tko je ovdje lud? Mi koji se borimo za što bolji rezultat svojih klubova, jer nam od jednog duela ili sudačke procjene ili greške ovisi hoćemo li ostati na klupi ili biti prvi ili osmi? Oni nešto, dokle više?! Ispast će sad da ja kukam, govorio sam ovo i prije godinu, ali tko razumije između riječi, shvatiti će, ali ne može više ovako", kazao je Baka Slišković nakon derbija u Mostaru.

"Jesmo li mi ovdje radi sudaca ili suci radi nas, neka se raščlani jednom. Je li se igra nogomet radi sudaca i sudačke organizacije ili radi publike i nogometaša i nas što radimo... Iritantno je ovo! Nije meni nijedan sudac odnio prvenstvo, a bilo bi zaista nepravedno da smo mi došli u situaciju da osvojimo prvenstvo, s obzirom kako je Sarajevo igralo cijelu sezonu! Ne može se ovako naprijed u nogometu, sutra će biti zakinut Čelik ... Ali svi šute ... Nitko neće da digne glas!

Nama u Kaknju sudi sudac iz Sarajeva, nama ovdje sudi sudac iz Sarajeva, odemo u Široki sudi nam sudac iz Sarajeva, pa ima li neki peti - iz Donjih Kukuruzovića da sudi?", emotivan je bio Baka.

Kopirati
Drag cursor here to close