Zrinjski demantira naklapanja

Baka Slišković neupitan

"Neutemeljene napise ne želimo demantirati i tako davati na važnosti medijima koji to ne zaslužuju", kazali su mostarski prvaci
Sport / Nogomet | 30. 04. 2019. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na veliki broj upita koji se prije svega odnose na status šefa stručnog stožera Blaža Sliškovića, a koji su posljedica neutemeljenih napisa u medijima u posljednja tri dana, HŠK Zrinjski želi još jednom ponoviti da glavni trener, njegov stručni stožer i cijela momčad i dalje imaju bezrezervnu podršku Kluba.

HŠK Zrinjski s posebnim naglaskom želi izraziti zadovoljstvo pokazanim karakterom momčadi u posljednjih sedam utakmica te od stručnog stožera i igrača u posljednja četiri kola prvenstva očekujemo još jači angažman i nastavak vjere u osvajanje novog naslova prvaka, a neutemeljene napise ne želimo demantirati i tako davati na važnosti medijima koji to ne zaslužuju.

Podsjetimo, sarajevski mediji su objavili kako Blaž Slišković naredne sezone neće biti šef stručnog stožera Zrinjskog.

Prvi kandidat za njegovog nasljednika aktualni je trener Radnika, ekipe protiv koje Plemići igraju u narednom kolu. Prema pisanjima SCsporta, S Mladenom Žižovićem već je obavljen preliminarni razgovor na ovu temu.

U kontekstu novog šefa stručnog stožera Plemića spominje se i Mato Neretljak.

Kopirati
Drag cursor here to close