Loša atmosfera u Napoliju

Ancelotti izborio osminu finala Lige prvaka pa dobio otkaz

Napoli je visokom pobjedom 4:0 protiv Genka osigurao osminu finala Lige prvaka, a tek nešto više od dva sata nakon utakmice otkaz je dobio Carlo Ancelotti.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2019. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkaz Carlu Ancelottiju nastavak je to kaotičnog stanja u Napoliju, koji prije Genka devet utakmica nije znao za pobjedu.

Otkaz Ancelottiju bio je pitanje vremena, a već se zna i nasljednik – Gennaro Gattuso. On će potpisati do kraja sezone uz opciju produženja na još jednu godinu. 

Ancelotti bi se mogao zaputiti prema Engleskoj – Don Carla povezuje se s Evertonom, a pregovori bi mogli početi već danas.

Za isto mjesto kao jedan od kandidata glasi i Niko Kovač. Hrvatski trener prometnuo se u glavnog favorita nakon posjeta Goodisonu, ali nakon posljednjih događaja u Napoliju, Ancelotti je postao prvi favorit na kladionicama - William Hill plaća 2,2 funte na jednu uloženu ako Don Carlo preuzme Everton.

Međutim, brojni mediji prenose kako će Ancelotti odmah preuzeti jedan drugi klub, a riječ je o engleskom Arsenalu koji bi Talijanu bio deseti klub u karijeri.

Kopirati
Drag cursor here to close