Spars na Pecari

HKK Široki želi sačuvati domaći teren u Drugoj ABA ligi

Širokobriježani su u regionalnoj ligi neporaženi na domaćem terenu i taj niz žele nastaviti.
Sport / Košarka | 14. 11. 2019. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKK Široki u četvrtak, 14. studenog, u 19:00 sati na Pecari dočekuje sarajevski Spars u susretu 7. kola Druge ABA lige.

Sparsi su u derbiju 2. kola Lige 12 Košarkaškog prvenstva BiH sa 70:71 slavili na Pecari, no Širokobriježani su u regionalnoj ligi neporaženi na domaćem terenu i taj niz žele nastaviti. 

''Sigurno da nas čeka još jedna teška utakmica, neće nas zavarati lošiji rezultati Sparsa u Drugoj ABA ligi. I kod njih je došlo do promjene trenera i mislim da su i oni u dobrom ritmu. Pozvao bih publiku da nas dođe podržati u što većem broju da ostvarimo još jednu pobjedu'', izjavio je trener Širokog Hrvoje Vlašić.

Foto: Bljesak.info / Hrvoje Vlašić

''Dolazi nam momčad Sparsa koja će nakon pobjede u domaćem prvenstvu BiH protiv Slobode sigurno tražiti nastavak pozitivnog niza. Došao im je novi trener, i sigurno se i oni prilagođavaju na njegov način rada. Međutim, mi ćemo staviti fokus samo na našu igru i kako što kvalitetnije odigrati. Dobro smo trenirali i pripremili se, tako da se nadam da ćemo uz pomoć navijača, koji su nam uvijek dodatni vjetar u leđa, pobijediti i tako sačuvati domaći teren u Drugoj ABA ligi'', izjavio je igrač Širokog Mile Čović.

Široki nakon šest kola u Drugoj ABA ligi ima četiri pobjede i dva poraza dok je Spars zakucan za zadnje mjesto sa šest poraza.

Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport, a iz HKK Široki su pozvali navijači da dođu na Pecaru u što većem broju te da uz fer i korektno navijanje podrže sporski ponos Hercegovine.

''Napunimo Pecaru i pošaljimo regiji pozitivnu sliku o našem klubu i gradu'', zaključili su iz HKK Široki.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close