Drama u Mejdanu

Druga ABA liga: Sloboda nakon produžetka srušila Široki

Bosanskohercegovački derbi u regionalnoj ligi pripao je Tuzlacima koji su došli do druge pobjede dok je Široki upisao drugi poraz te je sada na omjeru 4-2.
Sport / Košarka | 07. 11. 2019. u 19:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog poraženi su od Slobode 88:86 (17:21, 21:19, 22:28, 19:11, P1: 9:7) nakon produžetka u šestom kolu Druge ABA lige igranom u dvorani Mejdan u Tuzli.

Video: Sažetak utakmice OKK Sloboda - HKK Široki

Bosanskohercegovački derbi u regionalnoj ligi pripao je Tuzlacima koji su došli do druge pobjede dok je Široki upisao drugi poraz te je sada na omjeru 4-2.

Foto: Darko Zabuš  / OKK Sloboda - HKK Široki (Goran Filipović)

Aktualni prvak BiH vodio je tijekom prve tri četvrtine, no Sloboda je serijom 11:0 u posljednjoj četvrtini uspjela preokrenuti. U posljednjem napadu Tuzlaci nisu uspjeli postići koš za pobjedu je te susret otišao u produžetak nakon kojeg su uspjeli slomiti Širokobriježane koji u ovom susretu zbog ozljede nisu mogli računati na najboljeg igrača Matea Drežnjaka.

Foto: Darko Zabuš  / OKK Sloboda - HKK Široki

Dejan Janjić i Amar Gegić ostvarili su double-double učinke. Janjić je postigao 23 koša i upisao 12 skokova dok je Gegić postigao 15 koševa i ostvario 10 skokova. Kod Širokog su sjajni bili Josip Batinić s 26 koševa i Filip Kraljević s 24. Goran Filipović pridodao je 14 koševa.

Foto: Darko Zabuš  / OKK Sloboda - HKK Široki (Josip Batinić)

U sedmom kolu Druge ABA lige Široki će odigrati još jedan bosanskohercegovački derbi. Susret sa Sparsom na rasporedu je u četvrtak, 14. studenog, u 19:00 sati u dvorani Pecara. Sloboda će u utorak, 12. studenog, u 19:00 sati igrati u Beogradu protiv Dynamica.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close