Pripreme za sezonu

Čapljinci se testirali i krenuli: Šest novih lica na prvim treninzima

Premda se još uvijek ništa ne zna kada je košarkaško prvenstvo BiH u pitanju, momčad HKK Čapljine okupila se u utorak i počela pripreme za novu sezonu.
Sport / Košarka | 05. 08. 2020. u 19:51 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treneri i košarkaši Čapljine prije prvih treninga radili su testove na koronu i nakon što su svi bili negativni krenuli su s radom. Trener Boris Džidić na raspolaganju ima 12 igrača.

 Iz prošlosezonske momčadi ostali su Milin, Ivelja, Radak, Mušulin i Ivanković, a prve treninge odradili su pojačanja za iduću sezonu.

 Čapljinu su dosad pojačali bivši kapetan Širokog Josip Naletilić, te bekovi Aleksa Jugović i Emad Nezirić. Iz Mladosti je došao krilni centar Gojko Sudžum, a iz beogradskog Dynamica krilo Đorđe Savković.

 Novi igrač je i mladi hrvatski košarkaš Karlo Lukačić, a prvoj ekipi priključen je i 15-godišnji Dario Obad koji je već pozivan u mlade vrste reprezentacije Hrvatske.

 Čapljinci se tako pripremaju za novu sezonu u kojoj se još uvijek ne zna gdje će igrati, budući da Košarkaški savez BiH ne zna kako da riješi krizu u kojoj dio klubova ne želi igrati prvi dio prvenstva, a ostali ne žele igrati prvenstvo bez tih klubova.

Kopirati
Drag cursor here to close