Uvredljive riječi

Poruka Mamiću s Brda ukazanja: ''Ni međugorska Gospa tebi pomoći neće''

Poruku su potpisale ''Vjerne Ere '86.'', a osvanula je svega nekoliko sati nakon što je Zdravko Mamić posjetio Brdo ukazanja gdje je tražio smiraj uoči današnje presude.
Sport / Flash | 06. 06. 2018. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ni međugorska Gospa tebi pomoći neće jer ti si Zdravko zadnje Smeće!'', stoji na transparentu koji je istaknut na Brdu ukazanja u Međugorju u noći s utorka na srijedu.

Uz transparent stoji i jedan manji s precrtanim likom Zdravka Mamića.

Poruku su potpisale ''Vjerne Ere '86.'', a osvanula je svega nekoliko sati nakon što je savjetnik u GNK Dinamo Zdravko Mamić s pratnjom posjetio Brdo ukazanja gdje je tražio smiraj uoči današnje presude na Županijskom sudu u Osijeku.

Podsjećamo, Županijski sud u Osijeku u srijedu će izreći nepravomoćnu presudu bivšem čelniku i sadašnjem savjetniku GNK Dinama Zdravku Mamiću, njegovom bratu Zoranu, bivšem Dinamovom direktoru Damiru Vrbanoviću i porezniku Milan Pernaru.

Četvoricu okrivljenika USKOK tereti za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz Dinama te nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna neobračunatog poreza i prireza.

Mediji u Hrvatskoj nagađaju da je Mamić ustvari pobjegao od presude te se nagađa da se trenutačno nalazi na području rodnog Tomislavgrada u kojem je krajem kolovoza 2017. godine propucan.

Mamić je u utorak za Index potvrdio da neće doći u Osijek na izricanje presude te je dodao da se može vratiti u Hrvatsku kad god želi.

U slučaju da Mamić bude nepravomoćno osuđen, u BiH može biti priveden na obavijesni razgovor, ali neće biti izručen Hrvatskoj. Bio bi uhićen tek u pokušaju prelaska granice.

Kopirati
Drag cursor here to close