U društvu dekana Vasilja

Zdravko Mamić dan uoči presude utjehu tražio u Međugorju

U društvu Mamića bio je i dekan FPMOZ-a Sveučilišta u Mostaru Mario Vasilj, njegov sin te ostali Mamićevi prijatelji.
Sport / Flash | 05. 06. 2018. u 21:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravko Mamić, savjetnik u Građanskom nogometnom klubu Dinamo, boravio je u Međugorju gdje je posjetio Brdo ukazanja.

''Dragi moji, u iščekivanju objave presude u procesu koji se vodi protiv mene i mojih suradnika ovu sam večer odlučio provesti u miru i promišljanju na meni najljepšem mjestu - Brdu ukazanja u Međugorju'', napisao je Mamić na svojoj Facebook stranici.

U društvu Mamića bio je i dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru Mario Vasilj, njegov sin te ostali Mamićevi prijatelji.

''Želim da znate da mi je vaša podrška snaga, te da vas neću iznevjeriti, a isto očekujem i od hrvatskog pravosuđa koje sutra mora donijeti jedinu moguću ispravnu odluku - oslobađajuću presudu!'', stoji na Mamićevoj Facebook stranici.

Podsjećamo, Županijski sud u Osijeku u srijedu će izreći nepravomoćnu presudu bivšem čelniku i sadašnjem savjetniku GNK Dinama Zdravku Mamiću, njegovom bratu Zoranu, bivšem Dinamovom direktoru Damiru Vrbanoviću i porezniku Milan Pernaru. 

Četvoricu okrivljenika USKOK tereti za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna neobračunatog poreza i prireza. 

Kopirati
Drag cursor here to close