Drlje

A gdje je Bojan?

Drlje je još jednom uputio velike zamjerke prije svega žiriju, što se ponovno maćehinski ponio prema Bojanu Bogdanoviću, mostarskoj NBA zvijezdi.
Sport / Flash | 31. 01. 2020. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Razumijem kriterije prema kojima se bira sportaš grada; nagrade, priznanja i slično, ali moglo se pronaći načina i dati Bojanu Bogdanoviću neko posebno priznanje za izvrsnost, za doprinos Mostaru i slično.
Ali, nije bilo sluha. Iz kojih razloga, stvarno mi nije jasno'', rekao nam je sinoć Dalibor Drlje, nakon dodjele nagrada za najbolje sportaše Mostara u 2019. godini.

Kaže kako je Sportski savez Grada Mostara, organizirao i održao odličnu sportsku manifestaciju.

''Svi osvajači su definitivno zaslužili nagrade. I svima im, od srca čestitam. Kao, i onima koji su bili u konkurenciji, koja je bila iznimno teška. Ovime je, još jednom dokazano kako je Mostar kolijevka sporta, unatoč katastrofalnim uvjetima za rad, nedostatku dvorane, adekvatnog bazena i slično'', kaže Drlje.

Unatoč svemu ovome Drlje je još jednom uputio velike zamjerke prije svega žiriju, što se ponovno maćehinski ponio prema Bojanu Bogdanoviću, mostarskoj NBA zvijezdi.

Na izbor sportaša se statusom na Facebooku osvrnuo i mostarski skačač Lorens Listo. I on je zamjerio žiriju i organizatorima koji ga nisu čak ni pozvali na dodjelu nagrada iako ima najviše osvojenih šampionskih titula u povijesti Starog mosta i Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close