Natječaj za smještaj

Prijave u SC Mostar od ove godine moguće i online

Novi, moderniji i jednostavniji pristup apliciranja na natječaj omogućen je kako bi se studentima olakšala i pojednostavila procedura prijave.
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 06. 2020. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisuje se natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2020./2021. godinu.

Natječaj za studente starijih godina otvoren je od 26. lipnja do 31. srpnja godine, a od ove godine studenti imaju mogućnost i ONLINE prijave. Novi, moderniji i jednostavniji pristup apliciranja na natječaj omogućen je kako bi se studentima olakšala i pojednostavila procedura prijave.

Studentski centar Mostar slovi za najmoderniji centar u regiji nudeći studentima najbolje usluge kao što su tri obroka svakog dana u mjesecu, topla voda, grijanje, kablovski i internetski priključak te hladnjake, dok je jedan dio soba opremljen i klima uređajima.

Sve navedeno student dobiva za samo 159 KM mjesečno.

Cjelokupnu formu natječaja, usluge koje centar nudi studentima te način prijave studenti mogu vidjeti na linku .

 

 

 

Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj Sc -a Mostar, pozivom na broj telefona 036/337-203 te putem maila: [email protected].

 

Kopirati
Drag cursor here to close