Konkretna rješenja?

Povratak u školu u HNŽ-u najavljen, ali roditelji i dalje čekaju odgovore

Ministar je medijima potvrdio kako će redovita nastava započeti 7. rujna, a jedinu ju odluke kriznog stožera mogu spriječiti
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 08. 2020. u 19:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), Rašid Hadžović najavio povratak učenika u školske klupe, roditelji i dalje čekaju konkretne odgovore.

Ministar je medijima potvrdio kako će redovita nastava započeti 7. rujna, a jedinu ju odluke kriznog stožera mogu spriječiti, ali i dalje je nepoznato koji model će odabrati ministarstvo.

Iz udruge roditelja 'Naša djeca 2014' županijskom ministarstvu su uputili dopis kojim traže izjašnjenje o modelu načina održavanja nastave, kojega su javnosti iznijele ostale županije u FBiH. Odgovor nisu dobili.

''Izuzetno nam je drago što je učinjen pozitivan pomak u komunikaciji na relaciji roditelji – ministarstvo, premda opet preko medija a, ne kao odgovor na dopis Udruge. Ali,... mi roditelji i dalje tražimo konkretne odgovore vezane upravo za mjere koje su u najavi'', poručili su putem društvenih mreža roditelji.

Hadžović je medijima također kazao županijski Zavod za javno zdravstvo izrađuje pravila kojih će se svi dionici u nastavi morati pridržavati.

Kopirati
Drag cursor here to close