Strateško komuniciranje

Vlada FBiH dogodine možda na društvenim mrežama

Sve planirane aktivnosti, navode, imaju za cilj uspostavljanje komunikacije kao dvosmjernog procesa s javnošću, te ostvarivanje većeg stupnja transparentnosti u radu.
Sci-Tech / Internet | 22. 10. 2020. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na današnjoj sjednici je usvojen Strateški plan komunikacije Vlade Federacije BiH za razdoblje 2020. - 2022. godina. Sve federalne organe i službe navedene u ovom dokumentu Vlada FBiH je zadužila na provedbu zadataka za koje su označeni kao nositelji, priopćeno je u četvrtak iz Vlade FBiH.

Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću zadužen je da, u suradnji s resornim federalnim organima uprave i stručnim službama, te partnerskim organizacijama, pripremi i Vladi dostavi prijedlog optimalnog financijskog i tehničkog rješenja za uspostavljanje novih komunikacijskih kanala.

Strateški plan komunikacije Vlade FBiH baziran je na smjernicama utvrđenim na osnovu prethodno provedene analize postojećeg stanja u oblasti komuniciranja, odnosa s javnošću, programskog djelovanja, kanala komunikacije te opredjeljenja Vlade da unaprijedi proces komuniciranja s javnošću, koji je prilagođen informaciono-komunikacijskim zahtjevima, te inovira kanale komunikacije.

Sve planirane aktivnosti, navode, imaju za cilj uspostavljanje komunikacije kao dvosmjernog procesa s javnošću, te ostvarivanje većeg stupnja transparentnosti u radu.

Video: Samo strateški!

Ured za odnose s javnošću će, u skladu sa Strateškim planom komunikacije, pripremi Godišnji plan komunikacije Vlade FBiH za 2021. godinu, sa akcijskim planom realizacije, te pripremiti Prijedlog odluke o web stranici Vlade FBiH i drugim komunikacijskim kanalima na društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close