Infuzijske pumpe

Klinika za ginekologiju i porodništvo SKB Mostar dobila vrijednu donaciju

Iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar navode da će uskoro dobiti i šest dekubitus madraca, a obje donacije ukupno su ''teške'' 17.480 KM.
Lifestyle / Zdravlje | 27. 11. 2019. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klinika za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u dobila je pet infuzijskih pumpi, a uređaje je u utorak donirala Zajednica žena HDZ-a BiH ''Kraljica Katarina Kosača''.

Iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar navode da će uskoro dobiti i šest dekubitus madraca, a obje donacije ukupno su ''teške'' 17.480 KM.

Sredstva su prikupljena na, sada već tradicionalnoj, donatorskoj večeri koja se održala u svadbenom salonu Venera, 22. listopada 2019. godine, kada se okupilo više od 700 članica spomenute zajednice.

Foto: SKB Mostar / Klinika za ginekologiju i porodništvo dobila pet infuzijskih pumpi

''Svaka donacija je vrijedna, ali kad je riječ o donacijama koje su upućene obitelji, one zauzimaju posebno mjesto. U utorak smo donijeli pet infuzijskih pumpi, a za koji dan očekujemo isporuku i šest dekubitus madraca. Nadam se da će naše rodilje, naše majke, naše žene na ovoj Klinici imati skrb kakvu i zaslužuju'', izjavila je predsjednica Zajednice žena Gradskog odbora HDZ-a BiH Zdenka Leženić.

Predstojnica Klinike za ginekologiju i porodništvo, prof. dr. sc. Vajdana Tomić, zahvalila je svima koji su sudjelovali u ovoj akciji.

''Ovo će za nas biti dragocjena donacija. Kupljene infuzijske pumpe olakšat će rad djelatnicima Klinike i poboljšati kvalitetu skrbi za pacijentice. Infuzijske pumpe su potrebne za pravilno intravensko davanje lijeka trudnicama i rodiljama u različitim, rizičnim i pataloškim stanjima'', pojasnila je predstojnica Tomić.

Kopirati
Drag cursor here to close