Via Universitätsklinikum Frankfurt

Uspješan mladi liječnik: Nije mi lako otići u Njemačku, ali ne želim biti prosječan

Goran Gačić da je ovdje dobio znanje, ali smatra da će u Njemačkoj imati sve ostalo – mogućnost da radi u klinici koja je opremljena najboljim aparatima, u ambijentu koji će mu pomoći da ostvari svoj cilj.
Lifestyle / Zdravlje | 01. 10. 2018. u 21:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bilećanin Goran Gačić bio je među pet najboljih studenata u svojoj generaciji na Medicinskom fakultetu u Mostaru. Također, jedan je od najboljih studenata ovog fakulteta od njegovog osnivanja. Iako je odmah nakon diplomiranja dobio priliku raditi, odlučio je napustiti BiH i svoju šansu za napredovanje potražiti u Njemačkoj.

Za portal Direkt priča zbog čega je donio ovakvu odluku, koje su mu želje i planovi za budućnost.

"Ne želim ostati ovdje i venuti. Nije mi lako što idem, ali imam problem, jer ne želim biti prosječan. Ne idem zato što su tamo ogromne plaće, to je nešto što ti može dati šansu da pomogneš svojima, već idem napraviti sebi karijeru, da sutra, kad dođem ovdje, budem specijalist kirurgije, da se čuje za mene, da napravim nešto za što ljudi ovdje nisu čuli i da pomognem ljudima koji su u mene ulagali. Želim biti među najboljima u tome što radim. U suprotnom ću smatrati da nisam uspio – izričit je Goran.

Gačić da je ovdje dobio znanje, ali smatra da će u Njemačkoj imati sve ostalo – mogućnost da radi u klinici koja je opremljena najboljim aparatima, u ambijentu koji će mu pomoći da ostvari svoj cilj.

Kopirati
Drag cursor here to close