S HNS-a u svijet

Ležerna kombinacija političara iz Mostara postala viralna

Komentari ispod fotografije nizali su podršku Primorcu.
Lifestyle / Zabava | 03. 03. 2020. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Politički 'outfit' predsjednika Hrvatske stranke prava u BiH, koji je na sjednici predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora u Mostaru, 'zapao' za objektiv fotoreportera portala Bljesak.info, učinio se zanimljivim i administratorima poznate facebook stranice 'Squatting Slavs in Tracksuit', koja broji više od milijun pratitelja.

''Samo jedan čovjek je obučen kako treba za sastanak'', ''Nikad ne zaboravi odakle si došao'', ''Samo jedan čovjek pokazuje 'respekt',  ''Boss'', ''Ovako bi bilo stalno da je HRHB'', samo su neki od komentara ispod fotografije koju je na ovoj stranici vidjelo više tisuća ljudi.

 

Naime, predsjedništvo HNS-a, u ponedjeljak 2. ožujka, je u Mostaru održalo sjednicu koju je, iznad svega, drugačijom činila neobična odjevna kombinacija predsjednika HSP-a u BiH, Stanka Primorca.

Tako je glavni čovjek ove stranke, na sjednicu održanu u prostorijama HNS-a došao odjeven ležerno, u kombinaciji sportske marke Adidas.

Foto: Facebook / Jedan od komentara...

Zasada je ostalo nejasno je li riječ o nekom novom odjevnom pravilniku, koji će od sada biti na snazi za domaće političare, ili je Primorac jednostavno bio zatečen, obzirom da je jučer u Federaciji bio neradni dan, pa brže bolje, 'nabacio na sebe što je stigao'.

Činjenica ostaje, da je rekordnom brzinom, političko - modna poruka iz Mostara otišla u svijet i postala viralna.

Inače, facebook stranica 'Squatting Slavs in Tracksuit' prati i  karikira stereotipno ponašanje, tradiciju i običaje koje njeguju većinom zemlje bivšeg istočnog bloka i Balkana.

 

Kopirati
Drag cursor here to close