Svi na pivo!

Kovač i Salihamidžić pobjedu nad Kölnom proslavili uz pivo na Oktoberfestu

Osim Nike i Brace, svoju litarsku 'butelju' imali su i bivši asovi Luca Toni, Daniel Van Buyten, Bixente Lizarazu, Giovane Elber, Paulo Sergio, Hans-Jörg Butt i Ivica Olić.
Lifestyle / Zabava | 23. 09. 2019. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedu nad Kölnom od 4:0 trener Bayerna Niko Kovač proslavio je na Oktoberfestu, uz dobro pivo i jednako dobro društvo. Čuveni 'Wiesn' festival piva okuplja iz godine u godinu stotine tisuća posjetitelja, a kad mu je Oktoberfest već na kućnome pragu, zašto ne otići na jednu kriglu dobroga piva.

Kako piše Bild, Niko Kovač i Hasan Salihamidžić feštali su kod Winzerer Fähndla, ali nisu oni od bivših nogometaša Bayerna bili jedini na ovom druženju.

Svoju litarsku 'butelju' imali su i bivši asovi Luca Toni, Daniel Van Buyten, Bixente Lizarazu, Giovane Elber, Paulo Sergio, Hans-Jörg Butt i Ivica Olić.

Oktoberfest išao je na ruku i prvotimcima bavarskog velikana, jer umjesto jutarnjeg treninga u nedjelju, Niko Kovač je spontano odlučio svima dati dva slobodna dana za uživanje na 'Wiesn' feštama.

Kad su čuli Kovačevu odluku u garderobi nakon utakmice, igrači nisu mogli vjerovati, ali očito je Bayernov strateg u ovome trenutku započeo neku novu fazu u svome pristupu vođenju ekipe.

Naime, i nedavno su nogometaši uoči susreta s Crvenom Zvezdom u Ligi prvaka također dobili slobodan dan.

Neki nogometaši, primjerice Lucas Hernández, prvi put se susreću s Oktoberfestom, a Bild piše kako je mladi francuski branič bio u društvu supruge Amelije Llorente i španjolskog kolege iz ekipe Javija Martineza.

Kopirati
Drag cursor here to close