Koronomanija

HNŽ: Ovaj vikend slobodno u grad, zabrana nema

Nakon bezbroj upita od strane čitatelja o radu ugostiteljskih objekata u gradu (kafića i noćnih klubova), obratili smo se upitom Kriznom stožeru HNŽ-a.
Lifestyle / Zabava | 13. 03. 2020. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon bezbroj upita od strane čitatelja o radu kafića, noćnih i disko klubova u gradu, obratili smo se upitom Kriznom stožeru HNŽ-a.

Kako ističu iz Kriznog stožera Ministarstva zdravstva HNŽ oni do sada nisu donijeli zapovijed vezanu za rad ugostiteljskih objekata.

Dakle, ovaj vikend svi možete slobodno u grad što se tiče zakonskih ograničenja i(li) mogućih zabrana, naravno u onim kafićima i klubovima koji budu radili. Jer ne sumnjamo kako će dosta ugostiteljskih objekata poslušati preporuku i zatvoriti svoja vrata.

Za razliku od HNŽ-a, u Republici Srpskoj danas je zabranjen rad svim noćnim klubovima, kafićima...

Iz HNŽ Stožera podsjećaju na donesenu zapovijed prema kojoj se svim učenicima u osnovnim i srednjim školama, studentima na visokoškolskim obrazovnim ustanovama na području Hercegovačko-neretvanske županije, kao i nastavnom osoblju preporučuje da izbjegavaju bespotrebno kretanje po kafićima, restoranima, sportskim objektima, te drugim mjestima javnog okupljanja.

Za provedbu ove preporuke odgovorni su roditelji odnosno zakonski zastupnici malodobnih učenika, a za punoljetne osobe: učenike, studente, kao i nastavno osoblje navedena je osobna odgovornost.

Svom pučanstvu u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, kao i stranim državljanima koji trenutno borave u Hercegovačko-neretvanskoj županiji preporuča se da izbjegavaju bespotrebno kretanje po kafićima, restoranima, sportskim objektima, te drugim mjestima javnog okupljanja, navode iz Kriznog stožera.

Kopirati
Drag cursor here to close