Prvi put organiziraju događaj

Dogs Trust stiže u Mostar - odgovornost i sigurnost na prvom mjestu!

Zabavno edukativni događaj za sve građane
Lifestyle / Životinje | 26. 03. 2019. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dogs trust stiže po prvi put organizira događaj u Mostaru, te poziva sve vlasnike i ljubitelje pasa, prosvjetne radnike, roditelje i djecu da im se pridruže  5.4. s početkom u 17:30 sati, na šetalištu N.Š. Zrinjskog (Lenjinovo), jer, kako kažu odgovornost i sigurnost su na prvom mjestu.

''Prijavite se na događaj i zapratite našu Facebook stranicu, u srijedu, 27. ožujka, objavit ćemo Facebook nagradno natjecanje – a izvlačenje dobitnika vrijednih nagrada bit će na samom događaju u Mostaru.

Vlasnici pasa moći će razgovarati s veterinarom i dobiti informacije o besplatnoj sterilizaciji, a roditelji i prosvjetni radnici moći će saznati više o Dogs Trust Programu edukacije školske djece od naših stručnih savjetnika za program edukacije'', poručeno je iz Dogs Trusta.

Za djecu su kako kažu, pripremili zabavno-edukativnu radionicu o sigurnosti u blizini pasa i posebne poklone.

Inače, Udruga Animal Care Centar iz Mostara je lokalni partner Dogs Trusta, s kojima će redovito surađivati na projektima.

''S veseljem vas pozivamo da nam se pridružite na predstavljanju i otvaranju projekta Dogs Trusta na području Hercegovačko - neretvanske županije. Jako nam je drago da smo lokalni partner Dogs Trusta i što osim edukacija u školama, krećemo i s besplatnim sterilizacijama'', poručili su na stranicama Animal Care Centra.

Kopirati
Drag cursor here to close