Ocijenite sami

Uoči svjetskog prvenstva Rusi lažiraju ocjene restorana

U marketinškoj tvrtki Bacon Agency tvrde da mogu zaobići algoritam za utvrđivanje neistinitih postova i objavljivati ocjene na stranim jezicima uoči dolaska nogometnih navijača iz inozemstva.
Lifestyle / Flash | 22. 05. 2018. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruska marketinška agencija ponudila je pomoć restoranima u gradovima domaćinima utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva, nudeći im uslugu lažiranja ocjena kako bi poboljšala njihov rejting na internetskoj stranici Trip Advisor, potvrdio je njezin vlasnik.

U marketinškoj tvrtki Bacon Agency tvrde da mogu zaobići algoritam za utvrđivanje neistinitih postova i objavljivati ocjene na stranim jezicima uoči dolaska nogometnih navijača iz inozemstva, prenosi Hina.

»Što napraviti ako gosti iz Srbije ili Švedske nikada nisu posjetili Vaš restoran i ocijenili ga?«, stoji u brošuri Bacon Agencyja koju je dobio jedan restoran u Jekaterinburgu. Taj grad bit će domaćin reprezentacija Egipta i Urugvaja u prvom krugu natjecanja.

»Sami napišite ocjene!«, glasi njihovo rješenje.

Za 35 tisuća rubalja (478 eura) agencija obećaje mjesto među prvih 10 na TripAdvisorovoj ljestvici. »Nudimo pomoć turistima da dođu do Vas i ostave svoj novac baš Vama«, stoji u brošuri.

»Protivimo se svakom pokušaju manipulacije plasmanom kompanija«, poručili su iz TripAdvisora. »Naš marljivi istraživački tim aktivan je i izuzetno efikasan u hvatanju onih koji za novac nastoje dobiti lažirane ocjene«, dodaju.

Kopirati
Drag cursor here to close