Talentirana je

Jacques Houdek ponudio Kolindi sate pjevanja

Rekao je kako mu je beskrajno simpatično čuti Grabar-Kitarović kako pjeva.
Lifestyle / Flash | 07. 08. 2019. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Jacques Houdek je komentirajući pjevanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović na raznim svečanostima ponudio svoju pomoć ukoliko Predsjednica želi poraditi na svom glasu i interpretaciji.

''Toliko je potencijala u glasu Predsjednice da bih se ja usudio ponuditi joj svoje usluge vocal coachinga ako želi, eto toliko vjerujem u njezin napredak. Neka mi se slobodno javi na jesen'', kazao je pjevač za Jutarnji.hr.

Rekao je kako mu je beskrajno simpatično čuti Grabar-Kitarović kako pjeva.

''Nek’ je ona nama raspjevana, pjesma je doista lijek za dušu. Predsjednica itekako ima sluha, bez obzira na to što zlobnici tvrdili. Rekao bih, ovako na prvu, da je njezin glas po prirodi lirski sopran. No, da tu ima posla - ima! Predsjednici hitno treba profesionalna pomoć ako misli i dalje ovako javno nastupati'', zaključio je Jacques te mentorski upozorio na pogreške.

''Osim intonativnih nečistoća, a osobito je distonirala u velikom finalu arije, dalo bi se poraditi i na artikulaciji, dikciji i na tehnici disanja, što bi u konačnici dovelo do puno mekšeg, ljepšeg tona i zvonkosti glasa, a to narod i publika izuzetno cijene i vole, kada im se pjeva s lakoćom i osmijehom. Rezultat bi mogao biti iznenađujuće dobar, vjerujte mi'', rekao je Houdek te nastavio sa šalom kako bi se mogla prijaviti i na natjecanje ''The Voice''.

''Nakon što svi na godišnjem dobro odmorimo naše glasove, vrlo rado ću joj pomoći da usavrši svoj'', istaknuo je pjevač.

Video: Grabar-Kitarović pjeva s vojnicima
Kopirati
Drag cursor here to close