Iza Federalne zgrade

Mostar dobiva novi parking

U Mostaru bi, kako se čini, uskoro trebali krenuti radovi na izgradnji novog parkirališta
Gospodarstvo / Ulaganja | 18. 01. 2018. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ograđeno je makadamsko zemljište, koje je služilo kao parking iza Federalne zgrade u Mostaru, gdje će kako se čini, uskoro početi radovi.

Naime, ranije je u razgovoru za Bljesak.info Darko Knezović, vršitelj dužnosti direktora Mostar parkinga najavio da će se na ovom mjestu napraviti novi izvanulični parking.

Ovaj prostor trebao bi se urediti i ograditi rampama.

''Imamo plan za nova parking mjesta. Jedno od tih mjesta će biti iza zgrade Vijećnice, što ćemo urediti s naplatnim rampama, zatim iznad Hrvatskog narodnog kazališta i Federalne zgrade, gdje će se prostor urediti. Sve to će biti privremena rješenja, ali poslužit će svrsi'', kazao je tada Knezović.

Pročitajte još


''Cilj nam je napraviti zatvorene izvanulične parkinge koje ćemo osposobiti, tražimo nove lokacije i ovo do sada što smo testirali i uradili dobili smo pozitivne reakcije građana'', kazao je Knezović, navodeći primjer početka naplate parkinga pored Doma zdravlja.

''Reguliranje parkiranja na toj lokaciji do sada nije bilo, a mostarski Dom zdravlja davno je uputio zahtjev prema Gradskoj upravi da riješi problem njihovog parkinga, kako bi korisnici usluga Doma zdravlja imali prostor za parkiranje vozila, koje često zauzimaju stanari susjednih zgrada, turisti ili pak slučajni prolaznici. Do sada smo imali pozitivne komentare na parking kod Doma zdravlja i tim ćemo se voditi u daljnjem radu'', tada je pojasnio Knezvić

Kopirati
Drag cursor here to close