Svi sretni i zadovoljni

Održan sastanak u Deponiji: Bešlić zahvalio građanima

Gospodarstvo / Ulaganja | 12. 07. 2019. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR Grad Mostar / 

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić zahvalio je građanima na aktivnom sudjelovanju u unaprjeđenju sustavnog i ekološki prihvatljivog zbrinjavanja otpada te naglasio kako se samo zajednički i može doći do cilja, odnosno kvalitetnog životnog okruženja kako za građane koji žive u blizini Deponije tako i za sve građane Mostara.

Priopćeno je to nakon što su Bešlić, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina, načelnik Odjela za financije i nekretnine Izet Šahović, načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić i šef Službe za komunalne poslove Stjepan Šaravanja održali sastanak u prostorijama J.P. Deponija s predstavnicima mještana koji žive u blizini sanitarne deponije J.P. "Deponija".

Sastanku su bili nazočni i predstavnici Mjesne zajednice Vrapčići, inicijative građana 'Jer nas se tiče', J.P. Deponija i predstavnik urbanističko-ekološkog inspektorata FBiH Ejup Salkić.

Na sastanku je, priopćio je Grad Mostar, potvrđena vrlo dobra  suradnja u cilju kvalitetnog rješavanja problema odlaganja otpada, a gradonačelnik Bešlić i ''svi sudionici sastanka konstatirali su kako postoji evidentan napredak u odlaganju i zbrinjavanju otpada na deponiji, a što je svakako i plod ovih sastanaka i suradnje koja je dogovorena proteklog mjeseca u Gradskoj vijećnici''.

''Sastanci na ovu temu nastavit će se održavati, a javnost će o rezultatima i dogovorima s tih sastanaka biti pravodobno informirana'', navodi se u priopćenju.

Podsjećamo, županijsko tužiteljstvo ispitalo je pet osoba zbog komunalnih poslova u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close