Mostar

Nova zgrada CIPS-a: Građani će sve dokumente podizati na istom mjestu

Bevanda je istaknuo kako su ove prostorije građanima Mostara poznate od ranije, te da im je zadovoljstvo što su ih ponovno preuredili i darovali Gradu i građanima.
Gospodarstvo / Ulaganja | 25. 02. 2019. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Konačno smo, nakon više godina, uspjeli obnoviti staru šalter salu MUP-a i ugraditi lokaciju za izdavanje osnovnih dokumenata u prostorije MUP-a HNŽ'', rekao je to ministar unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanske županije Slađan Bevanda na predstavljanju i otvaranju novih prostorija Odsjeka za administraciju i potporu PU Mostar, bivšeg CIPS-a, smještenih u ul. Brune Bušića bb.

Video: Službeno otvaranje novih prostorija CIPS-a u Mostaru

Bevanda je istaknuo kako su ove prostorije građanima Mostara poznate od ranije, te da im je zadovoljstvo što su ih ponovno preuredili i darovali Gradu i građanima.

Foto: Bljesak.info / Arhiv MUP-a HNŽ

''Građani će od sada moći sve svoje osnovne dokumente podizati na jednom mjestu te smo uz ovaj dio uredili i arhiv MUP-a u kojem svu našu arhivu po svim pravilima smjestili i arhivirali na jedan pravilan način'', istaknuo je ministar i dodao kako je vrijednost radova, u koje je uključena i obnova partera ispred zgrade PU Mostar, 650 tisuća KM.

Okupljenima se obratio i mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić:

Nove prostorije obnovljen su uz potporu Vlade HNŽ o čemu je govorio premijer Nevenko Herceg:

Odsjek za administraciju i potporu s radom na novoj lokaciji započeo je u ponedjeljak, 25. veljače. Radno vrijeme sa strankama ostaje isto. Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 15 sati, a utorkom i četvrtkom od 9 do 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close