Nakon toliko godina

Mostar: Vrijednost uređenja Zvonimirove ulice 57.000 KM

''Planirana je okretnica na parkingu te se zatvara izlaz automobilima na raskrižje sa Ulicom kralja Tomislava''
Gospodarstvo / Ulaganja | 24. 06. 2020. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U roku od 50 dana trebali bi biti završeni radovi na uređenju površine u Ulici kralja Zvonimira u Mostaru.

Kako navode iz Gradske uprave, radi se rekonstrukcija parkinga sa oborinskom kanalizacijom i uređenje zelene površine. Rok za završetak radova je 50 dana.

''Obuhvat rekonstrukcije je prostor između kolektivnog stambenog objekta i Ulice kralja Zvonimira, na mjestu uklonjenih bespravnih objekata. Planirana je okretnica na parkingu te se zatvara izlaz automobilima na raskrižje sa Ulicom kralja Tomislava'', priopćeno je iz Gradske uprave Mostara.

Izvođač radova je Amitea d.o.o. Mostar, a vrijednost je 57.000 KM. Nadzor vrši tvrtka Bemer d.o.o. iz Mostara,  te vrijednost usluge nadzora iznosi 2.000 KM – priopćeno je iz Gradske uprave. Za idejni projekt je zaslužna tvrtka Geo-Data d.o.o. Mostar.

Podsjećamo, Bljesak.info je ranije pisao o radovima u Zvonimirovoj ulici – jer su nakon više od pet godina čekanja, u ponedjeljak (22. lipanj 2020.) započeli radovi na uređenju ove površine.

'Kućice' u kojima su bile smještene različite trgovine, bile su izgrađene preko puta Građevinske škole u toj ulici. Po zatvaranju trgovina, Grad Mostar se odlučio za rušenje objekata. Rušenje je izvršeno 2014. godine, a površina je nakon toga ostala neuređena. Takva je bila godinama, da bi Grad se tek sada odlučio da nešto učini s tom površinom.

Kopirati
Drag cursor here to close