Na vrijeme

Jusko Bešliću 'prebacio' 855.000 KM za ceste

Sredstva će biti upotrijebljena za financiranje projekata izgradnje kružnog toka u ulazu u naselje Zalik i za izgradnju ceste Blajburških žrtava.
Gospodarstvo / Ulaganja | 19. 09. 2018. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gadonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i ministar komunikacija i prometa BiH Ismir Jusko potpisali su danas u Sarajevu Sporazum o prijenosu sredstava kapitalnog granta namijenjenih za financiranje pripreme i izgradnje cestovne infrastrukture.

Foto: PR Grad / Bešlić i Jusko potpisuju prijenos sredstava

Sredstva će, kako je priopćeno iz Grada Mostara, biti upotrijebljena za financiranje projekata izgradnje kružnog toka u ulazu u naselje Zalik i USRC M. H. Hujka u Gradu Mostaru u iznosu od 350.000 i 505.000 KM za izgradnju ceste Blajburških žrtava u Mostaru.

''Ministar komunikacija i prometa Jusko tijekom prošlog tjedna potpisao je sporazume o prijenosu sredstava kapitalnog granta namijenjenih za financiranje pripreme i izgradnje cestovne infrastrukture s predstavnicima općina Vogošća, Sanski Most, Tešanj, Kakanj, Foča FBiH, Usora, Istočni Stari Grad te Grada Bijeljina'', navodi se u priopćenju Grada.

Foto: Bljesak.info / Ulica Blajburških žrtava u Mostaru

Zahvala za tri autobusa

Inače, gradonačelnik Mostara danas je u Uredu gradonačelnika u oproštajni posjet primio generalnu konzulicu Republike Turske u Mostaru Zerrin Kandemir.

Bešlić je zahvalio konzulici Kandemir na dobroj suradnji ostvarenoj u razdoblju koje je provela na dužnosti generalne konzulice u Mostaru, a posebno na donaciji tri autobusa koje je Javnom poduzeću "Mostar bus" darovala Zajednica općina Republike Turske.

Mostarski gradonačelnik istaknuo je kako se ta donacija ne bi mogla realizirati bez angažman konzulice Kandemir, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close