Bunt

VIDEO | Radnici zaustavili Klepića pred Aluminijem

Pojedini radnici nisu željeli dozvoliti mu ulazak u krug tvornice gdje se održava sjednica Nadzornog odbora na kojoj će Uprava tvrtke podnijeti ostavku…
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 07. 2019. u 10:08 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozilo u kojem je bio predsjednik Nadzornog odbora Aluminija Zdenko Klepić zaustavili su radnici radnici Aluminija na ulazu u tvrtku negodujući zbog položaja u kojem su se našli nakon što je objavljeno da je tvrtka spremna za gašenje.

Pojedini radnici nisu željeli dozvoliti mu ulazak u krug tvornice gdje se održava sjednica Nadzornog odbora na kojoj će Uprava tvrtke podnijeti ostavku, no Klepić je ipak prošao.

Doznajemo kako su radnici, koji su jutros blokirali i magistralni put M-17, ljutiti zbog neuplaćenih doprinosa i neizvjesnosti što će biti s dugovanjima prema njima ukoliko se obistine navodi da će se tvrtka početi s procesom gašenja proizvodnje u subotu u ponoć.

Kako su nam rekli radnici, Klepiću su htjeli postaviti neka pitanja.

''Bitno je da se naš kolektivni ugovor izglasa. A on je rekao da ga neće dati na glasanje. Bez kolektivnog ugovora ne možemo raditi. Prošao je, incidenata nije bilo, ali nije odgovorio na naša pitanja'', rekao je jedan od radnika.

Kopirati
Drag cursor here to close