Vrijeme za reorganizaciju ormara

Udruga za Down sindrom Mostar - Sudjelujte u akciji prikupljanja rabljenog tekstila u svrhu recikliranja

Svatko će pronaći pokoju krpicu bilo da je to kućni tekstil, posteljina, ručnici, plahte ili krpe...
Gospodarstvo / Promo | 13. 05. 2021. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga za Down sindrom Mostar pokreće akciju prikupljanja rabljenog tekstila u svrhu recikliranja.

''Zastanete li katkad u užurbanom danu i primijetite, ali zaista primijetite, ljepotu prirode oko sebe? Iako većina nas živi u gradu, proljeće je pozvalo na buđenje sve - od malenih cvjetića uz trotoare do visokih krošnji uz duge aleje. Evo prilike da i mi nešto učinimo za svoju okolinu. Naša Udruga, u suradnji sa poduzećem VUPROM d.o.o. Čitluk (koje se inače bavi reciklažom tekstila), pokreće akciju prikupljanja rabljenog tekstila u svrhu recikliranja'', priopćeno je Udruge Down sindrom.

Vrijeme je reorganiziranja naših ormara, kažu iz Udruge, pa su sigurni da će svatko pronaći pokoju krpicu bilo da je to kućni tekstil, posteljina, ručnici, plahte ili krpe.
 
''Ovim putem pozivamo da ih ne bacate nego spremite u vreće i dostavite do prostorija naše Udruge na adresu Zagrebačka br. 34 (preko puta zgrade EP HZ-HB). Vreće s tekstilom možete dostaviti u razdoblju od 10.5.-17.5.2021. godine u vremenu od 10 do 15 sati no, ukoliko ne budete u prilici svratiti u ovo vrijeme ili u trenutku nitko ne bude u prostorijama, doneseno možete ostaviti pred vratima'', rekli su iz Udruge, dodajući da se unaprijed i u ime svih nas zahvaljuju na sudjelovanju u ovoj velikoj stvari.

Kopirati
Drag cursor here to close