Raspisan natječaj

Dom zdravlja Mostar zapošljava 14 doktora

Aktualni ravnatelj Mario Kordić prvotno se nije prijavio za nastavak obavljanje funkcije, da bi se nakon toga kandidirao na drugom natječaju.
Gospodarstvo / Posao | 20. 11. 2020. u 20:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dom zdravlja Mostar raspisao je u petak natječaj za zapošljavanje 14 doktora medicine.

Zaposleni doktori radit će u primarnoj zdravstvenoj zaštiti na određeno vrijeme u razdoblju od pola godine.

Uz završen medicinski fakultet, potrebno je imati položen stručni ispit i licencu za samostalan rad.

Mostarski Dom zdravlja tijekom godine raspisao je više natječaja za zapošljavanje osoblja. Tako je, između ostalog, bio raspisan i natječaj za izbor ravnatelja te ustanove, koji je bio poništen i ponovo raspisan.

Aktualni ravnatelj Mario Kordić prvotno se nije prijavio za nastavak obavljanje funkcije, da bi se nakon toga kandidirao na drugom natječaju.

''Prvi natječaj je raspisan u skladu s ovlastima Upravnog vijeća Doma zdravlja Mostar, kao i pravilniku Doma zdravlja Mostar. Natječaj je raspisan u predviđenom zakonskom roku, odnosno, prije isteka mandata trenutnog ravnatelja. Na taj natječaj se nitko nije javio.

Stoga je po isteku mandata trenutnog ravnatelja opet u zakonom predviđenom roku Upravno vijeće Doma zdravlja Mostar raspisalo drugi natječaj na koji se javio jedan kandidat'', pojasnili su za Bljesak.info iz Doma zdravlja.

Kordić, koji je u službeni početak kampanje za fotelju u Gradskom vijeću ušao pozitivan na koronavirus, kako su kazali iz njegove ustanove, angažman u Vijeću ''neće biti u koliziji s njegovim angažmanom u Domu zdravlja Mostar''.

Kopirati
Drag cursor here to close