Besplatna radionica

USAID FARMA II pomaže poljoprivrednicima da poboljšaju online promociju

''Koristimo društvene medije da bismo promovirali naše proizvode i jako nam je važno da imamo privlačne vizuale koji će imati veći doseg i generirati veći broj pozitivnih reakcija naših kupaca''
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 17. 06. 2020. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sweden/USAID FARMA II projekt sutra će održati praktičnu radionicu za poljoprivrednike i male biznise o upotrebi Canvae, besplatnog online grafičkog alata.

Radionica nazvana "Canva: Moćan saveznik malih biznisa" o razvoju i grafičkom dizajnu vizuala za društvene medije, logotipa, postera, letaka i prezentacija bit će održana preko Zoom platforme.

''Koristimo društvene medije da bismo promovirali naše proizvode i jako nam je važno da imamo privlačne vizuale koji će imati veći doseg i generirati veći broj pozitivnih reakcija naših kupaca'' - rekao je marketing menadžer u Favedi, proizvođaču prirodne kozmetike i biljnih preparata Muamer Zubčević.

Sweden/USAID FARMA II projekt podržava razvoj bh. poljoprivrede u pet sektora: mljekarstvo, voće i povrće, med, ljekovito i aromatično bilje i peradarstvo.

Projekt pomaže da se domaći regulatorni okvir poboljša i uskladi sa zakonima Europske unije, te prenosi potrebno znanje proizvođačima kako bi im omogućili da povećaju proizvodnju, poboljšaju kvalitetu svojih proizvoda i ispune standarde potrebne za izvoz u EU, kao i na druga međunarodna tržišta.

Projekt također pruža podršku poljoprivrednim proizvođačima da svoje proizvode promoviru na domaćem i inozemnim tržištima, priopćeno je iz Sweden/USAID FARMA II projekta.

Kopirati
Drag cursor here to close