Nova snimka

Građani nam se javljaju: Policija je pretukla i moje dijete!

O brutalnosti policije bruji čitav Mostar nakon što se u javnosti pojavila snimka brutalnog premlaćivanja mladića zbog kršenja policijskog sata.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 04. 2021. u 14:22 Bljesak.info
Građani nam se javljaju: Policija je pretukla i moje dijete!

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Moj 14-ogodišnji sin i njegov prijatelj brutalno su pretučeni kad su uhvaćeni nakon tučnjave prošlog tjedna u kojoj nisu sudjelovali'', posvjedočio je jedan čitatelj portala Bljesak.info ne želivši da se otkrije njegov identitet.

Ustupivši nam snimku, čitatelj je rekao kako su se zatekli na mjestu gdje se odigrala tučnjava i da su pretučeni ''i na ulici i u marici''.

''Neka vide kakva je naša policija. Nije dobio ni prekršajnu kaznu. Samo mu rekli da može ići. Ozlijeđen mu je lakat i vidljive su masnice od udaraca palicama po leđima'', rekao je otac pretučenog dječaka koji je prijavu protiv policijskih službenika podnio i Tužiteljstvu i federalnoj upravi policije.

Podsjećamo, o brutalnosti policije bruji čitav Mostar nakon što se u javnosti pojavila snimka brutalnog premlaćivanja mladića zbog kršenja policijskog sata.

Njega su pred zgradom pretukla dva policajca, koja su kasnije udaljena s posla do okončanja postupka, a mladića su nakon prijave u postaji pustili da ide doma. Njemu je u međuvremenu pozlilo pa  je tražio i liječničku pomoć.

Uslijedile su brojne reakcije. Reagirao je i ministar unutarnjih poslova Slađan Bevanda koji je rekao kako je postupanje nedopustivo te drugi politički dužnosnici koji osuđuju ovakav čin. Istodobno. HRS je zatražio Bevandu ostavku a društvenim mrežama širi se poziv za prosvjed pred sjedištem policije u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close