Nevrijeme

Zvornik: Munja usmrtila jednu, a ozlijedila dvije osobe

Vijesti / Crna Kronika | 29. 07. 2016. u 06:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od udara groma u naselju Šćemlija kod Zvornika ozlijeđeni su Mile S. (40), njegova supruga Slobodanka S. (21) i njena maloljetna sestra.

Mile S. se nakon udara groma nalazi u veoma teškom stanju, u komi je i smješten je na Odeljenju intenzivne njege u Općoj bolnici u Zvorniku, dok su njegova supruga i njena sestra poslije pregleda puštene kući, javlja 'Dnevni avaz'.

"Pacijent M. S. je trenutno životno ugrožen. On je u Hitnu pomoć dovezen bez znakova života, ali je njegova reanimacija bila uspješna, pa je prebačen u bolnicu na odjeljenje. On ima ozljedu na grudnom košu dok je izlazni krak groma na nozi jer su stajali kada je došlo do udara.

Njegova supruga i sestra su imale samo lakše ozljede, pa su nakon pregleda puštene kući", priopćila je Slađana Prodanović, dežurni liječnik na Internom odjeljenju zvorničke bolnice.

Četrdesetogodišnji Mile Stevanović iz naselja Šćemlija kod Zvornika podlegao je noćas ozljedama koje je zadobio od udara groma, potvrđeno je danas novinarima u Općoj bolnici Zvornik.

Stevanović je nakon udara groma jučer oko 14 sati primljen u zvorničku Opću bolnicu bez znakova života, ali mu je nakon reanimacije vraćena srčana akcija.

On je bio smješten na intenzivnu njegu Internog odjeljenja Opće bolnice pod stalnim nadzorom liječnika, navodi Srna.

Kako Avaz neslužbeno saznaje, Stevanović je u trenutku udara bio sa suprugom i njenom sestrom ispod drveta i na širem otvorenom području.

Kopirati
Drag cursor here to close