Gibraltar

Zoran Bakula rekao da nema veze s optužbama

Vijesti / Crna Kronika | 23. 10. 2014. u 11:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoran Bakula, član Uprave HT Eroneta negirao je sve optužbe Tužiteljstva BiH koje mu se stavljaju na teret, potvrdio je za Dnevni avaz Davor Martinović, Bakulin odvjetnik.

Bakula, koji je jučer uhićen u akciji SIPA-e Gibraltar, je sinoć ispitan u SIPA-i.

''On je porekao sve što mu se stavlja na teret jer sve ovo što Tužiteljstvo navodi, on s tim nema nikakve veze'', rekao je Martinović i dodao kako očekuje da njegov branjenik bude pušten na slobodu, bez obzira što je Tužiteljstvo zatražilo od Suda BiH da svim uhižćenima bude određen jednomjesečni pritvor.

''Bakula je prije dvije godine po istom predmetu saslušan na Sudu u Mostaru. Da je htio bježati, on bi bježao. To se isto odnosi i na svjedoke. Nema razloga da on bude zadržan u pritvoru'', rekao je Martinović.

Podsjetimo, u velikoj policijskoj akciji koja je u srijedu provedena u Bosni i Hercegovini uhićeni su direktori telekom tvrtke HT Eronet Stipe Prlić i Zoran Bakula te još sedam osoba uključujući i Nevena Kulenovića, direktora marketinške agencije koja je zaključivala velike poslove otkupa prava na prijenose značajnih sportskih natjecanja te Lajlu Torlak, direktoricu TV Pink BiH.

Naknadno se policiji predao, nakon što je došao s odmora i inozemstva, i Ejub Kučuk, direktor MITA Gupe.

Kopirati
Drag cursor here to close