Masovna tučnjava

Zbog tučnjave kod Otočca uhićeno 57 pripadnka Torcide i 47 BBB-ovaca

Vijesti / Flash | 17. 04. 2014. u 14:33 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog jučerašnje masovne tučnjave navijača zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka na autocesti kod Otočca uhićena su čak 104 izgrednika, doznaje se u ličko-senjskoj policiji.

''Od 104 uhićena navijača, nad kojima se u Otočcu i dalje provodi kriminalistička istraga, 57 je pripadnika Torcide i 47 BBB-ovaca'', izjavila je Hini policijska glasnogovornica Maja Brozičević.

U tučnjavi je ozlijeđeno 20 osoba. Šest navijača još je u bolnici - dvojica su hospitalizirana u Ogulinu, jedan u Gospiću i trojica u Rijeci.

Brozičević je dodala da nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti, iako su dvojici utvrđene teže ozljede, dok za dvojicu još nemaju informacija jesu li teže ili lakše ozlijeđeni. Glasnogovornica je opovrgnula jučerašnje informacije da je u masovnoj tučnjavi stradao jedan slučajni prolaznik.

U izgredu je uništeno devet vozila - tri kombija u vlasništvu torcidaša te pet kombija i jedan automobil u kojem su bili BBB-ovci. Uništena je i rampa na naplatnim kućicama pa će protiv 104 uhićena, uz kaznene prijave, policija podignuti i niz prekršajnih prijava za razne vrste nedjela.

Kopirati
Drag cursor here to close