Teška nesreća

Zagreb: Autom na grupu pješaka, jedna osoba poginula

Vijesti / Crna Kronika | 11. 04. 2016. u 22:38 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak u 21:48 sati dogodila na zagrebačkoj Maksimirskoj ulici u blizini Kvaternikova trga.

Kako Index saznaje od policije, automobil Audi A3 je naletio na grupu pješaka, a prije toga se odbio od tramvaja, udario u semafor, te nastavio voziti po nogostupu.

Kako javlja čitatelj, vozač je nakon nesreće pobjegao. Ipak, građani su ga zaustavili, te zadržali do dolaska policije. Iz policije su samo potvrdili da se vozač trenutno nalazi na mjestu nesreće.

Prema neslužbenim informacijama, vozač Audija A3 pokupio je nekoliko metalnih stupića, udario u semafor i naletio na više pješaka. Očevici su rekli da je u nesreći na križanju Kvaternikovog trga i Maksimirske poginula žena. Neki kažu da je ozlijeđen stariji muškarac, te da su vidjeli ozlijeđenu trudnicu i pretpostavljaju da ima lakše ozljede.

Vozač je navodno mlađi muškarac, a prije izazivanja nesreće kretao se Maksimirskom ulicom i to velikom brzinom. Uz Audi A3 navodno su oštećena još tri automobila - Audi, Kia i jedan taksi.

Kopirati
Drag cursor here to close