Dodik

Za sve je Bakir kriv

Vijesti / Flash | 19. 08. 2015. u 09:43 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jasno je da na razini BiH ništa ne funkcionira, a nesposobnost ljudi okupljenih oko lidera SDA Izetbegovića je evidentna na razini Federacije BiH i BiH...Sve je zakočeno i zastalo je, a danas smo dobili samo veću korpu koju je sve teže ispuniti. U tom pogledu, bez obzira na optimistične priče koje čujemo, apsolutno se radi o daleko i apsolutno težim uvjetima i zastoju", rekao je predsjednik RS Milorad Dodik za Glas Srpske.

Dodik kaže kako je uvjeren da je BiH proteklih godina imala priliku da ispuni uvjete koje je od nje tražila Europska unija, ali da je to propustila uraditi, prije svega, zbog Bakira Izetbegovića i njegove SDA koje vidi kao glavne kočničare napretka.

Rekao je kako su u Republici Srpskoj ponudili odgovore, podržali zahtjeve EU i da od RS-a nije bilo nikakvih osporavanja.

Govoreći o stavu Dragana Čovića, predsjednika HDZ-a BiH, da će nakon promjena u Federaciji BiH uslijediti i rekonstrukcija Vijeća ministara, Dodik naglašava kako je to rezultat nemogućnosti dogovora Bošnjaka i Hrvata i nesposobnosti vlasti na državnoj razini da rješava probleme.

Kopirati
Drag cursor here to close