Pametan potez

Vučić platio Clintonovima dva miljuna dolara za rukovanje s Barackom Obamom

Vijesti / Flash | 12. 11. 2016. u 16:38 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati američki analitičar, lobist i Trumpov savjetnik za vrijeme kampanje Roger Stone u emisiji Info wars, naime, objavio kako je FBI između ostalog pokrenula postupak protiv Hillary Clinton zbog činjenice da je poražena kandidtkinja od srpske vlade dobila dva milijuna dolara kako bi Aleksandru Vučiću osigurala posjetu kod Baracka Obame.

“Jedan od razloga pokretanja postupka protiv Hillary Clinton je činjenica da je Srbija uplatila dva miljuna dolara za rukovanje njihovog predsjednika sa Barackom Obamom i da je taj novac poslan Zakladi Clinton. To je kriminalna radnja i pokušaj da Hillary Clinton izbjegne postupak bit će veliki izazov za institucije”, rekao je Stone voditelju emisije Alexu Jonesu.

Stone je Trumpov izborni stožer napustio 8. kolovoza 2015. godine.

Aleksandar Vučić, pišu srpske ''Oko'', nije krio svoje simpatije prema obitelji Clinton. On je rado sudjelovao na forumu Fondacije Clinton, ali je davao i izjave podrške demokratskoj kandidaktinji.

Upitan od poznatog voditelja magazina srpske nacionalne televizije RTS Gorislava Papića zašto, u trenutku kad Clintonovima pada popularnost, staje na njihovu stranu, Vučić je odgovorio: "Zato što sam pametan".

Pokazalo se da to nije bio pametan potez. Hillary je izgubila izbore, pitanje je što će biti od susreta Obame i Vučića, a ako do njega i dođe, na sve je pala sjena. Moguć je i nastavak istrage. A što će na bacanje dva milijuna dolara reći Srbija, sasvim je jasno.

Kopirati
Drag cursor here to close