Sarajevo

Vozač autobusa spriječio otmicu učenika Katoličkog školskog centra

Vijesti / Crna Kronika | 17. 03. 2015. u 12:46 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otmica djevojčice u Beogradu prije nekoliko dana potresla je regiju, a slična situaciju zamalo se dogodila u Sarajevu, a upravo je zbog beogradskog slučaja ova priča izašla u javnost. 

Incident se dogodio ispred Osnovne škole Katoličkog školskog cestra u sarajevskom naselju Stup, javlja Radio Sarajevo.

Vozač autobusa spriječio je otmicu osmogodišnjeg učenika drugog razreda kojeg je nepoznata žena htjela povesti sa sobom jer se naime prethodno tako dogovorila s njegovom majkom.Sumnjivu situaciju prepoznao je vozač Sejo Lisak te je telefonskim putem kontaktirao roditelje dječaka i upravu škole da potvrdi priču, ali u tom trenutku nepoznata žena pobjegla je u nepoznatom smjeru. 

"Smatram da sve ove godine svoj posao obavljam profesionalno, tako da mi je bilo apsurdno dopustiti ovako nešto. Nekada se dogodi da umjesto roditelja dođe član obitelji, ali to nije tako često i uglavnom članove obitelji znam. Žena koja je htjela preuzeti dijete mi je zbog svega navedenog odmah bila sumnjiva,'' izjavio je za Radio Sarajevo vozač autobusa Sejo Lisak. 

Iz Osnovne škole KŠC Sveti Josip rečeno je da ovaj slučaj ne treba stvoriti paniku, ali djecu je važno upozoriti te ih uputiti da se ovakve situacijue mogu dogoditi. 

Majka osmogodišnjeg dječaka slučaj je prijavila policija, koja se o tome još nije oglasila.

Kopirati
Drag cursor here to close