Bljesak na terenu

VIDEO | Stanje na požarištima u Čapljini i dalje kritično

Vijesti / Flash | 22. 08. 2017. u 17:13 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanje na požarištima u Čapljini i dalje je kritično, a ugrožene su kuće u više naselja, doznaje Bljesak.info, čiji su reporteri na terenu u Čapljini.

''Ugroženo je više kuća u naseljima Trebižat i Dretelj, gdje se vatrogasci zajedno sa mještanima bore protiv vatrene stihije'', rečeno je za Bljesak.info u Profesionalnoj protupožarnoj postrojbi Čapljina.

Heilkopter Oružanih snaga BiH i dalje djeluje, a radi na gašenju požara na području Dretelja, gdje se vatra širi prema kućama.

Prema riječima direktora Federalne uprave civilne zaštite Fahrudina Solaka, helikopter će do daljnjeg ostati u Čapljini te će u skladu sa situacijom na terenu djelovati tamo gdje bude najpotrebnije.

Prema posljednjim informacijama iz Federalne uprave civilne zaštite, na području Hercegovačko-neretvanske županije aktivno je desetak požara, a najteža situacija je na području Čapljine gdje su u naseljima Trebižat, Dretelj, Zvirovići, Modrič-Hotanj, Bivolje Brdo i Počitelj ugroženi stambeni objekti. Više pročitajte u tekstu Hercegovina u plamenu, najkritičnije u Čapljini

Kopirati
Drag cursor here to close