Gradska plaža

Utopili se 13-godišnjak i 18-godišnjakinja

Vijesti / Crna Kronika | 19. 07. 2015. u 17:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trinaestogodišnji dječak iz Jelaha, Mersed Mudrov utopio se u subotu popodne u Velikoj Usori na gradskoj plaži "Radolinka" kod Teslića. Mersed Mudrov, prema neslužbenim informacijama, u Tesliću je boravio kod djeda u posjeti.

Trinaestogodišnjak je u subotu je otišao na kupanje i nije se vratio. Dječakov nestanak prijavljen je sinoć. Nakon prijave policija je pokrenula istragu i utvrđeno je da se dječak utopio dok se kupao na gradskoj plaži.

Tijelo dječaka jučer su izvukli pripadnici Vatrogasne postrojbe iz Teslića. Iz CJB Doboj su priopćili da su obavili očevid. "Više informacija o ovoj tragediji biti poznato nakon istrage i vještačenja tragova", rekli su iz CJB Doboj, prenosi 'Dnevni avaz'.

Drena Jović (18) mještanka Tomašice kod Prijedora utopila se u nedjelju u Tomašičkom jezeru kod Prijedora gdje je otišla na kupanje sa bratom i rođakom. Slučaj je policiji u Prijedoru prijavljeno oko 15 sati, a tijelo nesretne djevojke tri sata kasnije iz jezera sa dubine od 12 metara izvukli su ronioci banjalučkog BUK-a.

Na licu mjesta bio je i dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luke, kao i liječnik mrtvozornik koji je potvrdio da je uzrok smrti utapanje.

Više detalja o ovoj tragediji za sada nije poznato, osim da je djevojka bila navodno slab plivač i da su u jednom trenutku, kad je počela da se guši, pokušali da pomognu brat i rođak.

Nažalost bezuspješno. Tomašička jezera, stari rudnički kopovi, napunjeni vodom i na pojedinim mjestima dubina iznosi i do 70 metara, prenosi 'Dnevni avaz'.

 

Kopirati
Drag cursor here to close