Kod Doboja i Dervente

U stravičnim nesrećama u isto vrijeme poginule dvije osobe

Vijesti / Crna Kronika | 31. 03. 2015. u 06:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjestu Pločnik kod Doboja, u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 18 sati poginuo je Rodoljub Milačak – Roda (54), jedan od predstavnika Samostalnog sindikata strojovođa Željeznica RS.

Milačak je bio i nogometni sudac u lokalnim ligama i aktivan sportski radnik. Pod još neutvrđenim okolnostima, nesretni Milačak je vlastitim automobilom Renault Megane podletio pod autobus firme "Trebava Ekspres“ iz Doboja.

Tijelo poginulog ostalo je u smrskanom automobilu iz kojeg su morali da ga izvuku pripadnici Vatrogasne postrojbe Doboj. Zbog ove nesreće promet na magistralnoj cesti M-17 kod Doboja je bio privremeno obustavljen, objavio je 'Dnevni avaz'.

Motociklist čiji su inicijali B.R. iz Broda poginuo je u sudaru sa teretnim vozilom na dijelu magistralne ceste Brod - Derventa u mjestu Zborište, priopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Do prometne nesreće došlo je u ponedjeljak kada je motocklist, koji se kretao iz smjera Broda, izlazeći iz blage desne krivine prešao na lijevu stranu kolničke trake kojom se u tom momentu iz suprotnog smjera kretalo teretno vozilo, kojim je upravljao S.K. iz Dervente.

Tom prilikom motocklist je udario u prednji lijevi dio teretnog vozila. Tijelo B.R. prevezeno je u prosekturu dobojske bolnice gdje će, na osnovu naredbe dežurnog tužitelja, danas biti izvršena obdukcija. Očevid su izvršili policijski službenici Policijske stanice za sigurnost prometa Derventa.

 

Kopirati
Drag cursor here to close