Podivljala mladost

U središtu Beograda izbodena četiri mladića: Privedeni 17-godišnjaci

Vijesti / Crna Kronika | 09. 08. 2015. u 12:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je privela trojicu 17-godišnjaka, zbog sumnje da su noćas u središtu Beograda nožem uboli četiri osobe. Jedan mladić je teško ozlijeđen. Policiji je oko 2:30 sati prijavljeno da grupa mladića napada prolaznike i da je više osoba ozlijeđeno na križanju ulica Knez Mihailove i Obilićevog venca i Knez Mihailove i Rajićeve, prenosi Tanjug.

Brzom i efikasnom akcijom, osumnjičeni su odmah identificirani i privedeni, priopćio je MUP. O događaju je obaviješten nadležni tužitelj, a osumnjičeni će u prisustvu roditelja biti saslušani.

Kako je prethodno rekla glasnogovornik Hitne pomoći Nada Macura, u središtu grada nožem su napadnuta četiri prolaznika od kojih je jedan teško ozlijeđen.

Prvi napad se dogodio u ulici Luke Lazarevića, na početku Brankovog mosta, gdje su sa leđa ubodena dva mladića od 17 i 18 godina. Jedan je teško ozlijeđen ubodom noža u donji dio leđa, a drugi u zadnji dio leve natkolenice i obojica su poslije ukazane pomoći, prevezena u Urgentni centar.

U drugom napadu, na Studentskom trgu meta su bila još dva mladića od 18 godina. Jedan je uboden u zadnju stranu lijeve natkoljenice, dok je drugi uspio da se izmakne i obojica su odbila transport u bolnicu, poslije ukazane pomoći, prenosi RTS.

Kopirati
Drag cursor here to close