Kod Beograda

U prevrtanju automobila poginula tročlana obitelj

Vijesti / Crna Kronika | 04. 01. 2015. u 22:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 18:30 dogodila na autocesti Beograd-Niš poginule su tri osobe. Kako saznaje B92, automobil zaječarskih registarskih oznaka je, vozeći se u smjeru ka Beogradu izletio sa ceste kod skretanja za Vrčin.

Kako javlja reporter B92 sa lica mjesta, na kolniku nema tragova kočenja, a bijela "Opel corsa" je sletjela u jarak, nekoliko puta se prevrnula i zaustavila kod betonskog bedema nadvožnjaka. Glasnogovornica Hitne pomoći doktorica Nada Macura izjavila je da su prometnoj nesreći kod Vrčina život izgubila dva muškarca, stara 62 i 28 godina, i jedna 64-godišnja žena. Mediji u Srbiji su naveli da su poginuli Nikola (62), Dušica (64) i Stojan (28) Denkić.

Ona je rekla da je smrt konstatirala doktorica iz Hitne pomoći Kaluđerica i da su vatrogoasci i policija već bili na mjestu nesreće u trenutku dolaska ekipe Hitne pomoći iz Kaluđerice. Prema prvim informacijama poginuli su iz Sokobanje, a vjerojatno se radi o tročlanoj obitelji, prenosi B92.

Policija je obavila očevid i konstatirala da nije bilo kontakta sa drugim vozilima, a vjeruje se da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine i mokrog kolnika. Iako je taj dio autoceste potpuno osvijetljen, ovo nije prvi put da se na toj relaciji događaju teške prometne nesreće.

Kopirati
Drag cursor here to close