U policijskoj akciji pronađena veća količina rezervnih dijelova za vozila
''Spare parts''
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 14:58
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
U policijskoj akciji pronađena veća količina rezervnih dijelova za vozila
0

Akcija je provedena s ciljem kontrole auto-otpada, mjesta preprodaje polovnih vozila te kontrole vozila iz Europske unije

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Prijedor, u okviru operativne akcije međunarodnog karaktera kodnog naziva ''Spare parts'', pronašli su u objektima koje koristi osoba D.J. iz Novog Grada/Bosanskog Novog veću količinu rezervnih dijelova za motorna vozila.

Rezervni dijelovi su pronađeni u objektu koji D.J. koristi za skladištenje, priopćeno je u petak iz Porezne uprave Prijedor.

Policijski službenici i dalje poduzimaju aktivnosti u cilju pribavljanja dokaza te utvrđivanja odgovornosti D.J., a nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta protiv navedenog bit će poduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Tijekom realizacije ove operativne akcije preko ASF baze Interpola izvršeno je ukupno 114 provjera za vozila.

Akcija je provedena s ciljem kontrole auto-otpada, mjesta preprodaje polovnih vozila te kontrole vozila iz Europske unije, odnosno vozila koja potječu iz zemalja članica SELEC Centra.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.