Banja Luka i Živinice

U dva sudara 10 ozlijeđenih osoba

Vijesti / Crna Kronika | 29. 06. 2015. u 08:47 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet osoba ozlijeđeno je u prometnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnoj cesti Banja Luka-Teslić, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banja Luka. Ozlijeđenima je ukazana prva pomoć u Službi hitne pomoći u Kotor Varoši, nakon čega su prevezeni u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banja Luka.

Prometna nezgoda dogodila se u nedjelju oko 18:45 sati u mjestu Zabrđe u općini Kotor Varoš gdje su se sudarila dva automobila "Passat". Automobilima su upravljali vozači čiji su inicijali D.K. (21) iz Čelinca i B.B. (58) iz Kotor Varoši.

Očevid su obavili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužiteljstvo koje je naložilo poduzimanje neophodnih mjera radi utvrđivanja točnog uzroka prometne nezgode, objavila je Srna.

Pet osoba, od kojih dvoje djece, ozlijeđeno je u prometnoj nezgodi na lokalnoj cesti u naselju Barice, općina Živinice, priopćeno je danas iz Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije.

Teško je ozlijeđen vozač automobila "Golf" čiji su inicijali O.Š. (54) iz Banovića, koji je smješten na Univerzitetski klinički centar Tuzla na liječenje, dok su lakše ozlijeđeni putnici u ovom vozilu S.Č. (48), devetogodišnja djevojčica i šestogodišnji dječak.

Lakše je ozlijeđena i suvozač u automobilu "Toyota" M.P. (57), a vozilom je upravljao M.P. (58) iz Živinica. Policija je izvršila očevid i radi na dokumentiranju ove prometne nezgode, koja se dogodila u nedjelju, prenijela je Srna.

 

Kopirati
Drag cursor here to close