Teško zdravstveno stanje mladića ozlijeđenog u nesreći u Posušju
Teško stanje
OBJAVA: Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. 10:22
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Teško zdravstveno stanje mladića ozlijeđenog u nesreći u Posušju
0

Prema informacijama iz mostarske bolnice u ponedjeljak ujutro, mladić je zadobio teške tjelesne ozljede koje su opasne po život.

Mladić M.Ć. (1998.) iz Širokog Brijega koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći u subotu oko 14:35 sati u Posušju hospitaliziran je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Prema informacijama iz mostarske bolnice u ponedjeljak ujutro, mladić je zadobio teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. Iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke navodi se kako se prometna nesreća dogodila na križanju ulica Mile Bošnjaka i Zagrebačke u Posušju.

Ženska osoba A.J. (1994.) koja je upravljala automobilom Passat je oduzela prvenstvo prolaza motociklisti, te je došlo do kontakta između ta dva vozila. Ambulantnim vozilom M.Ć. je prebačen u SKB Mostar. Mladić je upravljao motociklom Suzuki.

Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici Policijske uprave Posušje.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.