Sudjelovala tri vozila

Teška prometna nesreća na Buni: Jedna osoba poginula, 3 osobe ozlijeđene

Vijesti / Crna Kronika | 22. 10. 2013. u 10:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 09:40 sati na magistralnoj cesti M-17, koji povezuje Mostar i Čapljinu u mjestu Buna, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, Fiat Lancia (registracijskih oznaka BiH) i dva Mercedesa (registarskih oznaka HR).

Prema saznanjima iz policije, jedno od vozila Mercedes se kretalo iz smjera Čapljine prema Mostaru, te je na samom izlazu iz tunela 'zakačilo' vozilo Fiat, odbilo se od rubnik i zatim prešlo na suprotni kolnički trak izravno se sudarivši sa drugim Mercedesom koji je dolazio iz smjera Mostara.

Prema nepotvrđenim informacijama, više osoba je zadobilo ozljede neutvrđenog stupnja.

Promet se do uklanjanja vozila odvija naizmjeničnim propuštanjem vozila, a reguliraju ga službenici PU Mostar.

Kako je za Bljesak.info priopćeno iz Operativnog centra MUP-a HNŽ jedna osoba iz ove prometne nesreće je od zadobijenih ozljeda podlegla u KB Mostar. Riječ je o Veri Ljuban (1959.) s područja Čapljine koja je bila suvozačica u crvenom vozilu Mercedes.

Prema izvješću iz Službe za odnose s javnošću KB Mostar, nakon prometne nesreće u ovu zdravstvenu instituciju dovezene su četiri osobe. Oko 14 sati zbog težine zadobijenih ozljeda jedna ženska osoba je preminula, dvije osobe su zadržane na liječenju na odjelu Traumatologije, dok je jedna osoba hospitalizirana na jedinici Intenzivnog liječenja.

Iz županijskog Tužiteljstva potvrđeno je da je Vera Ljuban (1959.) podlegla od zadobivenih ozljeda u KB Mostar u 14:05 sati. Bila je na suvozačevom mjestu u crvenom Mercedesu u trenutku prometne nesreće. Zbog vještačenja vozila su izuzeta u PU Mostar, a uzeti su i uzorci krvi od vozača automobila.

Kopirati
Drag cursor here to close