Mostar

Teška prometna na Bišću: Tegljač 'zgužvao' Ford Focus

Vijesti / Crna Kronika | 11. 10. 2016. u 06:08 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba teško je ozljeđena u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na Bišću polju kod Mostara u kojoj su sudjelovali teretno vozilo i vozilo Ford Focus.

Kako neslužbeno doznajemo, Ford Focus je udario u prikolicu tegljača koji je izlazio na prometnicu.

Na licu mjesta su intervenirali pripadnici Vatrogasne postrojbe Mostar koji su otpilali vozilo Ford Focus kako bi unesrećenog izvukli iz automobila. Ozlijeđeni vozač Ford Focusa je vozilom hitne pomoći prebačen u SKB Mostar, te je, kako neslužbeno doznajemo, u životnoj opasnosti.

Na mjestu nesreće izašli su pripadnici PU Mostar. Promet nije obustavljan, odvijao se obilazno.

U prometnoj nezgodi do koje je došlo u 5:50 sati na Bišću polju, južno od Mostara, teške tjelesne ozljede zadobio je D.M. koji je upravljao automobilom Ford Focus. On je bio sam u automobilu, tako da više ozlijeđenih nije bilo, navodi se iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info.

Za upravljačem teretnog vozila MAN bio je I.A.. Kako je priopćila dežurna tužiteljica za Bljesak.info, u ovoj nesreći je teške ozljede zadobio D.M., te su izvršena potrebna vještačenja na mjestu nezgode. Tužiteljica je naredila i praćenje zdravstvenog stanja ozlijeđene osobe, a sve u cilju dokumentiranja podataka.

O uzrocima ove teške nesreće moći će se govoriti naknadno, nakon očitovanja vještaka prometne struke. Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici Policijske uprave Mostar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close