Honda i Peugeot

Teška nesreća južno od Mostara

Vijesti / Crna Kronika | 02. 08. 2015. u 10:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 8:40 sati na magistralnoj cesti M-17, između Mostara i Čapljine, u mjestu Žitomislići dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Kako je za Bljesak.info rekao dežurni tužitelj, do nesreće je došlo između motocikla Honda bh. registarskih oznaka i osobnog vozila Peugeot 308 registarskih oznaka Nizozemske za čijim je upravljačem bio Z.N. državljanin BiH.

"Oba vozila su se kretala iz smjera Mostara prema jugu, te su oba u jednom trenutku započela radnju pretjecanja trećeg vozila. Tom prilikom ostvaren je kontakt između Peugeota i Honde, kada je motocikl odbačen van ceste", rekao je tužitelj.

Tom prilikom vozač motocikla U.N. (1971.) iz Sarajeva je pao, te je prema riječima očevidaca zadobio ozljedu donjih ekstremiteta, odnosno noge.

"Iako na prvi pogled ne izgleda strašno, prizor je bio jeziv. Prilikom pada, motociklist je ostao bez dijela noge koja mu se fizički odvojila od tijela", rekao je jedan od očevidaca.

Ubrzo potom motociklist je prebačen u mostarsku bolnicu gdje liječnici pokušavaju sanirati ozljedu.

Očevid su na mjestu događaja obavili službenici PU Mostar, a po nalogu dežurnog tužitelja oba vozila su specijalnim vozilom 'pauk' izuzeta u krug policijske postaje u Mostaru zbog vještačenja.

Kopirati
Drag cursor here to close